Bologna är den stad där Italien smakar som mest. Älskvärt kallad den feta, eller ”la grassa”, är staden inte bara rik på råvaror och recept utan också på karaktär, historia och genuin njutning. Här bär varje kvarter på berättelser om tradition, hantverk och stolthet. Varje måltid blir en resa in i hjärtat av den italienska matkulturen.
Staden är en upplevelse lika mycket som en destination. Här skapas möten mellan lokala odlare och nyfikna smakresenärer eller traditionens trygghet och nyfiken innovation. Slow cooking är fortfarande en dygd och råvaror säljs med omsorg. Hantverket får ta tid.
Varje måltid blir ett minne och får dig vilja boka ett bord igen innan du har hunnit lämna restaurangen. För alla som vill förstå, känna och leva Italiens kulinariska arv är Bologna en självklarhet. Här mättar man inte bara magen, hör förför man även sinnena.
Följande ingår:
- Flyg T/R från Arlanda- Del i dubbelrum, tre nätter
- Frukost
- Flygtransfer
- Samtliga studiebesök och aktiviteter
- Tre middagar inkl dryck
- Två luncher inkl dryck
- Reseledare på plats
Avbokning
Anmälningsavgift om 25 % av det total priset faktureras vid bokning. Resterande del faktureras 30 dagar innan avresan.Om du vill avboka utbildningsresan gäller följande:
Fram till 60 dagar innan avresan är det möjligt att avboka kursen. Vid avbeställning tidigare än 60 dagar före avresan ska resenären betala anmälningsavgiften som avbokningskostnad.
- 60 dagar - 30 dagar innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften.
- 29 dagar och fram till kursstart, debiteras 100 % av kursavgiften.