Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Utveckla din salladsbuffé
GastroMerit

Utveckla din salladsbuffé

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
Det finns många sätt att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén utifrån säsong, tillgång, pris och kvalitet. Under kursdagen går vi igenom hur en perfekt buffé byggs upp och presenteras på ett inbjudande sätt.

Vi diskuterar hur man skapar goda smaker och hur du kan fortsätta att utveckla buffén även efter kursen. Tillsammans lagar vi matiga sallader, smakrika röror, knapriga toppings och fräscha pickles. Vi utforskar hur ni kan locka fler gäster till er restaurang genom att erbjuda den bästa salladsbuffén, samtidigt som ni kan ge ett fullgott alternativ för vegetarianer och veganer med många proteinrika val. Om fler väljer salladsbuffén kan ni minska serveringen av animaliskt protein, vilket både förbättrar ekonomin och gynnar miljön.

Arbetsplanering är en viktig del för att uppnå god ekonomi och jämn kvalitet.I kursen får du lära dig hur du kan planera arbetet för att spara tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Kursen riktar sig till dig som vill få inspiration och ny kunskap om salladsbufféns möjligheter för lunch, konferens och storkök.

Kursinnehåll

  • Trender och smaker i salladsbuffé
  • Så får du ekonomi att funka
  • Tänk klimatsmart: Rätt råvara i rätt säsong
  • Recept och idéer

Kursledare: Mattias Larsson

Mattias Larsson är kock och en uppskattad måltidsinspiratör som ofta anlitas genom sitt företag Modern Gastronomi till olika gästspel, utbildningar och inspirerande föreläsningar om både mat och dryck. Han har även skrivit ett antal kokböcker. Mattias är också känd under namnet Fredagskocken då han varje fredag i över fem år gästade en radiostation. Sin kockbana inledde han på Berns Salonger i Stockholm, efter det har han passerat ett antal stora och små krogar främst i Stockholm, bland annat som kökschef på Villa Söderås.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.