Se till att din kund blir nöjd med allt från mat och dryck till lokal och service. Samtidigt ska du bli nöjd med det ekonomiska utfallet. När du har koll på varje steg i processen skapar du både lönsamhet och ett bra slutresultat.
Under kursen lär du dig vad som krävs för att genomföra både små och riktigt stora tillställningar. Ni kommer att ha ett kort matlagningspass under kursdagen med tips om råvaror och tillagningsmetoder som både sparar tid och kan förberedas i förväg.
Kursens innehåll
- Planering och faktainsamling
- Upplagning av recept och rätter
- Så hittar du allt du behöver: möbler, tält och musik
- Materialval
- Så här packar du mat och annat
- Gör rätt beräkningar av mat och personal
- Presentation av maten, drycken, buffén och baren
- Efter avslutat uppdrag, vad är viktigt att tänka på då?
- Fakturering, uppföljning och smarta tips
Kursledare: Line Jobeus
Line är en matinspiratör, kock och konsult, med imponerande 30 års erfarenhet. Tidigare ägade hon Carotte men idag driver Line Torö Svinhus, med försäljning av keramik från egna märket Malte & Frank. Svinhuset är också ett café och restaurang några kvällar under sommaren. Lokalen används även till fester, modeplåtningar och matlagningskurser. En kursledare med koll som du inte vill missa!
