Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Matsvinn: hållbart och lönsamt i praktiken
GastroMerit

Matsvinn: hållbart och lönsamt i praktiken

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.

Minska ditt matsvinn med Generation Waste

Minska svinnet, reducera Co2-utsläppen & spara pengar. Generation Waste erbjuder ett komplett program för att minska ditt matsvinn och samtidigt bidra till en hållbar framtid.
Matsvinn inom hotell och restaurangbranschen är en av de viktigaste frågorna att tackla. Boka in en heldagutbildning med Generation Waste och ta kontroll över onödiga kostnader.
På Generation Waste ser vi en värld där inget går till spillo. Vårt mission är enkel och kraftfullt: Changing the world, one plate at a time. Vi lär dig förebygga och minska matsvinnet i praktiken.

Kursen erbjuder en blandning av praktisk matlagning och teori för ökad medvetenhet och handling. Du lär dig hygien, menyplanering, svinnmätningar och smarta serveringsmetoder – allt för att göra er verksamhet mer hållbart och lönsamt.

Målet är att du som deltagare får fördjupade kunskaper i hur du kan ta nästa steg i ert hållbarhetsarbete.

Genom inspirerande workshops får du:

  • Svinnsmarta menyer: planera hållbara rätter
  • Matlagningstips: maxa resurserna i köket
  • Kommunikation: engagera både personal och gäster
Ta nästa steg mot en mer hållbar och lönsam verksamhet!

Kursens innehåll

  • Matsvinnets påverkan globalt och lokalt
  • Livsmedelshygien för minskat matsvinn
  • Menyplanering för minskat matsvinn
  • Intern och extern kommunikation
  • Matlagningsmetoder för minskat matsvinn
Kursen riktar sig mot kökspersonal, kockar och kökschefer.

Kursledare: Generation Waste

Generation Waste är ledande inom hållbarhetsutbildningar med fokus på matsvinn inom Sveriges hotell och restaurangnäring. 2024 utbildades nära 1000 restaurangmedarbetare av Generation Waste runt om i hela Sverige och internationellt. Samtliga Generations Waste utbildare är välmeriterade kockar och förändringsagenter med stor erfarenhet från både storkök och a la carte verksamheter.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.