Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Desserter med stil
GastroMerit

Desserter med stil

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang och vill ta dina desserter till nästa nivå. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet.
Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan arbeta för att skapa intressanta och tilltalande presentationer som imponerar på gästerna. I kursen får du möjlighet att arbeta praktiskt med att göra glass, sorbet, mousse och olika typer av maränger och dekorer.

Du lär dig också hur du kan höja kvaliteten på dina desserter, spara tid och effektivisera olika moment med hjälp av moderna tekniker och smarta tips i dessertköket. Vi diskuterar även råvaruval och hur du kan använda säsongens produkter för att skapa unika och smakrika desserter.

Under kursen får du skapa desserter med många olika moment och arbeta med specialutrustning, samtidigt som du får inspiration och nya idéer att ta med dig tillbaka till ditt eget kök. Kursen ger dig möjlighet att utveckla din kreativitet och skapa desserter som verkligen sticker ut på menyn.

Dessertkursen vänder sig till dig som är erfaren kock eller kallskänka och vill fördjupa din kunskap kring desserter. 

Kursinnehåll

  • Genomgång av råvaror och smakkombinationer
  • Intressanta presentationer
  • Nya tekniker i dessertköket
  • Avsmakning

Kursledare: Daniel Roos

Daniel var med och tog OS-guld med Svenska Kocklandslaget 2012. Han driver idag restaurang K-märkt i Stockholm och det egna företaget Pastry Design.Daniel fick även den stora äran att göra desserten till kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop 2010 och desserten till Nobelmiddagen 4 år i rad. Tidigare har Daniel arbetat som chefskonditor på bland annat Gormandise, Restaurang J, Berns Salonger och Operakällaren.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar - matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.