Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.

Vill du gå kursen på engelska?

Vi har Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien även på engelska.

Köp fler – få mer

10-19 utbildningar:
5% rabatt

20-49 utbildningar:
10% rabatt

50-99 utbildningar:
20% rabatt

Från 100 utbildningar:
30% rabatt

Går ej att kombinera med övriga kampanjer.

Kontakta oss på Gastromerit så hjälper vi dig:
gastromerit@martinservera.se

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.  
Under den här kursen lär du dig vilka hygieniska risker som finns vid hantering av livsmedel. Vi går igenom smittämnen, smittkällor, matförgiftning, allergener och andra hälsofaror. Du får insikt i vissa kritiska steg vid livsmedelshantering och vad egenkontroll innebär.

Utbildningen är lämplig för alla som har kontakt med livsmedel där det på arbetsplatsen redan finns personer med övergripande ansvar. Kallskänkor, kockar samt portionerings- och servispersonal måste ha baskunskaper inom livsmedelshantering när de i varierande omfattning kommer i kontakt med livsmedel. Målet är att du, förutom kunskapen, även ska få inspiration och motivation att använda det du lärt dig under kursen i din vardagliga verksamhet. Kursinnehållet är upplagt utifrån Livsmedelsverkets krav och är den utbildning som efterfrågas av myndigheternas inspektörer.

Kursen vänder sig till dig som hanterar livsmedel i någon form, exempelvis kockar, serveringspersonal, portioneringspersonal, kallskänkor och övrig personal med livsmedelskontakt inom restaurang och offentlig verksamhet.

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • Mikroorganismer och smitta (bakterier, virus och parasiter)
  • Hygien (personlig och lokaler)
  • Matförgiftningar
  • Kemiska och fysiska hälsofaror
  • Egenkontroll
  • Förebyggande insatser
Denna webbutbildning tar ca 2 timmar att genomföra, du kan närsomhelst pausa utbildningen och fortsätta vid senare tillfälle. 

Kursen är giltig i 60 dagar från köp.

Se fler av GastroMerits webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.