Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kom igång med Menyplanering
GastroMerit

Kom igång med Menyplanering

Utbildningstillfällen

20 januari
14.30-15.00
Boka din plats här

3 februari
14.30-15.00
Boka din plats här
Menyplanering hjälper dig på vägen mot en lönsam restaurang. Under demon, ledd av Richard Clauson, får du kunskap och smarta tips så du enkelt kan komma i gång och jobba med tjänsten på ett effektivt sätt.
 
Richard Clauson har tidigare varit restaurangchef och har lång erfarenhet av kalkylering, budgetering och resultatuppföljning. Richard är expert på att göra ekonomi begripligt och tillgängligt för alla i branschen.
 

Under demon får du lära dig hur du:

  • bygger och kalkylerar dina maträtter, inklusive prissättning
  • skapar menyer som ger dig en tydlig överblick över kostnader
  • följer upp kostnadsförändringar och utgångna artiklar med hjälp av händelseloggen
  • arbetar med klimatpåverkan (kg CO₂e) på dina rätter
Utbildningen tar cirka 30 minuter och det är helt kostnadsfritt att delta.

Välj en tid som passar dig och boka din plats. När du anmält dig får du en bekräftelse med en Teams-länk som du ansluter till när det är dags.
 
Menyplanering förenklar din vardag – välkommen!

Läs också

Tjänster

Få koll på din lönsamhet med Menyplanering

Förenkla din vardag med Menyplanering, en kostnadsfri tjänst från Martin & Servera. Här får du full koll på din prissättning, dina råvarukostnader och hur mycket du tjänar på dina olika rätter, så att du kan driva en lönsam restaurang.
Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Vi utvecklar digitala tjänster som förenklar din vardag så att du ska kunna fokusera på det du gör bäst, alltid kostnadsfria för dig som kund. Här kan du även hitta information om våra utbildningar och partnererbjudanden.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.