Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Bland våra köksutbildningar hittar du kurser inom specialområden som till exempel street food, kreativa grönsaksrätter och surdegsbröd. Vi erbjuder också kurser inom områden som modern lunchbuffé, ny teknik i köket, vegetarisk matlagning och dessert. I alla kurser och utbildningar ingår kursdokumentation, lunch och fika. Efter genomförd kurs och utbildning får du diplom, som ett deltagarbevis. Till samtliga kökskurser ombeds du att ta med egen kockrock och gärna egna knivar.

GastroMerit

Nyhet! Portionsförpackad mat

Matlådor med lång hållbarhet - så gör du för att få upp till 40 dagars hållbarhet. Kommuner och regioner står inför ökade krav på att erbjuda vård och eftervård i hemmet. Det innebär också ett växande behov av att leverera näringsrik och säker mat till brukare i hemmet och inom äldreomsorgen.
GastroMerit

Nyhet! Från årstid till tallrik – säsongssmart matlagning för smak, hållbarhet och lönsamhet

Välkommen till en inspirerande kurs med Desirée Jaks där vi fördjupar oss i säsongens råvaror och visar hur du, med rätt teknik, timing och planering, kan förhöja smaken, stärka hållbarheten och öka lönsamheten i köket.
GastroMerit

Nyhet! Vilt på menyn – från jakt till servering

Välkommen till en fördjupande tvådagarsutbildning med övernattning på Öster Malma. Under ledning av erfarna kockar lär du dig att ta till vara på hela djuret – från hantering och styckning till tillagningsmetoder och menyplanering.
GastroMerit

Såskurs - Innovation och tradition

Välkommen till en inspirerande kurs med Michael Andersson, Årets Kock 2024, där vi utforskar både traditionella och moderna tekniker för att koka sås. Lär dig att skapa smakrika fonder och buljonger och upptäck nya sätt att tillaga de klassiska såserna.
GastroMerit

Det gröna kökets rötter

Här kommer du uppleva råvaror och maträtter från tre olika generationer i det vegetariska och veganska köket. Välkommen till en dag för utveckling och inspiration!
GastroMerit

Svenska baljväxter - Växtbaserad husmanskost för en hållbar framtid

Välkommen till vår spännande kurs i matlagning med baljväxter, där vi utforskar hur svensk gastronomi och kulturdriven baljväxtodling kan samverka för att skapa framtidens klassiker för en god och hållbar framtid.
GastroMerit

Choklad och desserter

Lär dig skapa goda och fina desserter, kaffegodis och tryfflar i chokladens tecken med enkla, snabba och smarta recept. Är du nyfiken på choklad och vill sätta grunderna är det här en perfekt kurs för dig.
GastroMerit

Det gröna kökets fyra årstider

Lär dig att använda våra olika årstiders bästa råvaror på ett kreativt sätt och utforska matens kulturella rötter. Välkommen till en dag fylld av smak och inspiration.
GastroMerit

Planera event och catering: från idé till nöjd kund

Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
GastroMerit

Kreativa luncher

Här får du tips, recept och kreativa infallsvinklar som hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Utgångspunkten är grönsaker och konsten att laga mat som håller riktigt hög kvalitet till en rimlig kostnad.
GastroMerit

Styckningskurs: lär dig stycka ett helt djur

Grundläggande anatomisk styckningskurs för dig som vill lära dig att stycka ett helt djur och ta vara på alla styckningsdetaljer. Dagen blandas med teori och praktik. Vi inleder dagen med en styckningsdemonstration av ett djur.
GastroMerit

Utveckla din salladsbuffé

Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
GastroMerit

Matglädje för seniorer

För dig som vill servera god, energi- och näringsrik mat för seniorer är denna kurs ett utmärkt tillfälle att utveckla både din kunskap och kreativitet i köket.
GastroMerit

Desserter med stil

Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang och vill ta dina desserter till nästa nivå. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.