Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Kursinformation

Skräddarsydd utbildning som anpassas efter dina/era behov.

Pris: Enligt offert.

Plats: Hos er eller i våra lokaler.

Kontakta oss så lyssnar vi och gör ett förslag för er.

Maila oss på:

gastromerit@martinservera.se

GastroMerit

Om GastroMerit

GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Skräddarsydd utbildningFå motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
Under den här kursen lär du dig vilka hygieniska risker som finns vid hantering av livsmedel. Vi går igenom smittämnen, smittkällor, matförgiftning, allergener och andra hälsofaror. Du får insikt i vissa kritiska steg vid livsmedelshantering och vad egenkontroll innebär.

Målet är att du, förutom kunskapen, även ska få inspiration och motivation att använda det du lärt dig under kursen i din vardagliga verksamhet. Kursinnehållet är upplagt utifrån Livsmedelsverkets krav och är den utbildning som efterfrågas av myndigheternas inspektörer.

Kursen vänder sig till dig som hanterar livsmedel i någon form, exempelvis kockar, serveringspersonal, portioneringspersonal, kallskänkor och övrig personal med livsmedelskontakt inom restaurang och offentlig verksamhet.
Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • Mikroorganismer och smitta (bakterier, virus och parasiter)
  • Hygien (personlig och lokaler)
  • Matförgiftningar
  • Kemiska och fysiska hälsofaror
  • Egenkontroll
  • Förebyggande insatser
Utbildningen finns även som lärarledd streamad heldag eller webbutbildning fyra timmar (tillsammans med Krogkunskap).

Kursledare: Dunia Daoud

Dunia har en magisterexamen inom Nutrition från Stockholms Universitet. Sedan 2011 har hon arbetat inom området livsmedelssäkerhet, både som livsmedelsinspektör i olika kommuner i Stockholms län men även som centralt ansvarig på olika privata företag. Dunia är en erfaren kursledare och har utbildat inom livsmedelshygien, HACCP och allergikost under många år.

Du vet väl att vi även har hygienutbildningar som onlinekurser?

GastroMerit

Livestreamad utbildning - Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
GastroMerit

Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.  

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.