En läcker och smakrik rätt med saftig kycklingfilé och en krämig sås av syrad grädde. Servera tillsammans med kokt potatis, ugnsbakade morötter och toppa rätten med en härlig dillolja.
En klassisk Tikka Masala som tagit ny form och görs här med kycklingköttbullar, perfekt till storkök. Toppa med Raita och servera med nybakat Naan bröd.
En fräsch frozen Change Cake med färska sommarbär som passar alla då den är helt mjölkfri. Går att göra i förväg och frysa in. Ta ut en halvtimme innan servering. Låt alla dina gäster njuta!
Fiskpinnar deluxe med tartarsås med pommes frites och citronsalt
Fiskpinnar kan spåras tillbaka till tidigt 1900-tal. Efter andra världskriget, då det fanns ett överflöd av sill, försökte man sig på att göra sillfiskpinnar, dock utan någon större framgång. Folk ville ha dem av torsk och annan vit fisk. Här har Violife Professional gjort en variant med suffléfärs för att ge dem en nordisk prägel. Den tidlösa klassikern får ett lyxigt lyft - prova själv!
Rostad jordärtskockssoppa med brynt äpple och champinjon
Servera nordiska smaker! Jordärtskockor är en smakrik nordisk delikatessknöl här i en värmande krämig soppa med äpple och champinjon som passar utmärkt som förrätt eller huvudrätt, till lunch eller middag.
En krämig potatisgratäng som går hem i de flesta kök. Lätt att tillaga och kan enkelt varieras med olika kryddor och smaker - favorit är Skärgårdsgratäng.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.