Denna tabbouleh, baserad på Good Grains kornbulgur, är en näringsrik och smakrik sallad som mättar. Med sin nötiga smak och fylliga textur är kornbulgur en perfekt bas, medan färsk persilja, tomater och syrlig citron skapar en uppfriskande balans. En mångsidig rätt som passar lika bra som en frisk förrätt, ett färgstarkt tillbehör eller en huvudattraktion på tallriken.
Vad som är ett ultimat vitlöksbröd och inte är förstås väldigt individuellt. För Unilever Food Solutions görs det på ett trevligt surdegsbröd och med lite angenäm hetta från jalapeño. Undrar du var smöret tog vägen? I det här receptet används HELLMANN’S Professional istället. Enkelt, smidigt och gott.
Pinchos är det perfekta snacket för bardisken, konferenspausen eller som en liten smörgås på caféet. Med smakrika spreadar är det enkelt att skapa fantasifulla pinchos med färska råvaror från säsongen. Prova även att servera dem med pommes eller i en bakad potatis.
Vit sparris med krämig velouté, avokado och potatis
En elegant rätt där den rostade sparrisen tillagas på olika sätt för att skapa textur och visuell njutning på tallriken. Istället för smör och grädde används Flora Plant B+tter och Flora Plant Visp 31%, vilket gör att du kan servera alla dina gäster med hänsyn till allergener och specialkost.
Ida Bauhn från Svenska kocklandslaget har skapat en förrätt smaksatt av kaffe.
"Svensk tupplever är en fantastisk råvara där kaffet fungerar som en bra spelare till. I receptet lyfter kaffet fram de rostade smakerna i hasselnötterna, och det lyfter också fram citrusen med syn syrlighet."
Salta eller matiga våfflor, görs gärna med lite riven ost i smeten. Med Ekströms frasvåffelmix gräddar du enkelt den lyxiga och maffiga belgiska matvåfflan.
En frisk räksallad med gurka och fint hackad rödlök, dränkt i en läcker dressing av citronsaft, majonnäs, yoghurt och dill. Serveras med sallad och rostat bröd!
Hasselbackspotatis, där har du en klassiker som blivit modern igen i denna tilltuggsvariant. Krispiga och smöriga, med löjrom och smetana på toppen. Smetana kan ersättas med fetare creme fraiche och löjrommen med röd kaviar.
Den rostade rotsellerin är en magisk förrätt med ölvinägrett och brynt hasselnötssmör. Rotselleri är en rotfrukt med ganska kraftig smak som vid rostning i ugn får en mildare och lite sötare smak. Det går enkelt att skala den knöliga rotsellerin med en potatisskalare eller kniv.
En krispig råraka är gott med mycket, här har vi krönt den med en chèvrekräm och inlagda grönsaker. Det här är en modern, vegetarisk variant av den klassiska rårakan som serveras med löjrom. Variera gärna smakupplevelsen och byt ut till grönsaker i säsong.
Ölgravad lax är en modern tolkning av en klassiker! Ölets maltighet och eleganta beska ger en extra dimension och kropp till en redan god och klassisk rätt. Upplev en ny smaknivå som tar laxrätten till nya höjder.
Friterad jordärtskocka med ostkräm smaksatt av kaffe
Melvin Glimstål från Svenska Juniorkocklandslaget har skapat en förrätt smaksatt av kaffe, som passar till en kaffedrink. ”Rätten passar när gästen kommer tidigt till restaurangen och vill äta något litet till en drink, då de sätter sig till bords. Jordärtskockan – som är söt och snäll i smakerna – kan vara ett bra condiment till det, och passar med ett mörkrostat kaffe från Arvid Nordquist, när det kommer till syra och beska.”
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.