Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Råbiff gjord på kalvinnanlår och bakad rödbeta

En mer hållbar variant med hälften kalvinnanlår och hälften rödbeta. Och så pommes till förstås!
Recept

Wallenbergare på kalvfärs och baljväxtfärs

En riktig krogklassiker med alla rätta tillbehören. Fast i ny version: hälften kött, hälften baljväxtfärs. 
Recept

Vårig tomatsallad med teinfuserat tomatvatten

Melvin Glimstål från Juniorkocklandslaget har skapat en sallad smaksatt med te. "Rooibostet Skogsglänta med smak av jordgubb tycker jag är en fantastisk kombination med tomat. Jordgubbar och tomater är så mycket sommar det bara kan bli för mig. Jag tycker om att slå ihop dem och äter gärna jordgubbar och tomat i olika varianter tillsammans. För mig var det rätt självklart att göra en förrätt med tomat där jordgubbstéet får spela en stor roll."
Recept

Friterad jordärtskocka med ostkräm smaksatt av kaffe

Melvin Glimstål från Svenska Juniorkocklandslaget har skapat en förrätt smaksatt av kaffe, som passar till en kaffedrink. ”Rätten passar när gästen kommer tidigt till restaurangen och vill äta något litet till en drink, då de sätter sig till bords. Jordärtskockan – som är söt och snäll i smakerna – kan vara ett bra condiment till det, och passar med ett mörkrostat kaffe från Arvid Nordquist, när det kommer till syra och beska.”
Recept

Matjessill med potatis, hängd gräddfil, rostade hasselnötter och svenska äpplen

Förrätt skapad av Melvin Glimstål från Juniorkocklandslaget.
Recept

Ättiksfriterad potatis med rostad Västerbottensost och löjrom

Ättiksfriterad potatis serveras med rostad Västerbottensost, hackad rödlök, gräslök och svensk löjrom. Melvin Glimstål från Juniorkocklandslaget har skapat ett julsnacks på temat hållbar jul.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.