Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Vad som är ett ultimat vitlöksbröd och inte är förstås väldigt individuellt. För Unilever Food Solutions görs det på ett trevligt surdegsbröd och med lite angenäm hetta från jalapeño. Undrar du var smöret tog vägen? I det här receptet används HELLMANN’S Professional istället. Enkelt, smidigt och gott.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 10 skivor surdegsbröd, t ex Levain
  • 3 dl HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%
  • 1 dl Crème Fraiche
  • 4 st Vitlöksklyftor, rivna 
  • 2 dl Ost, cheddar riven
  • 0,5 dl Ost, parmesan riven
  • 2 st Jalapeño
  • 20g Persilja, hackad fint
  • 2 tsk Salt
  • Svartpeppar, nymald

Tillagning

  1. Börja med att sota skalet på jalapeñon, antingen över öppen eld eller med en gasolbrännare.
  2. När skalet är svart; dra av det med händerna. 
  3. Finhacka jalapeñon. 
  4. Blanda majonnäs, ost, crème fraiche, vitlök, jalapeño, salt och peppar.
  5. Fördela blandningen över brödet och gratinera antingen i ugn på 225°C eller salamander tills brödet blivit gyllenbrunt.
  6. Strö över persilja innan servering.

Artiklar från receptet | Fler recept från Unilever Food Solutions

Professional majonnäs 50% 5L
127126, HELLMANN´S, Spanien
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegetarisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Recept

Kålrotspuré med rostade kikärter

Ett roligt sätt att servera kålrot på.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.