Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Kan man verkligen göra ”boeuf ”på rostad vitkål i stället för kött? Absolut! Faktum är att den är förvillande lik originalet i fråga om smak.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Vitkålsboeuf
650 g rotselleri, tärnad
350 g gul lök, klyftad
350 g champinjoner, delade
450 g vitkål, tärnad
1,5 l vatten
30 g Knorr Professional Brynt Lökfond, koncentrerad
50 g Knorr Professional Brynt Svampfond, koncentrerad
25 g MAILLE Vitvinsvinäger
25 g Knorr Kryddpasta Timjan
20 g Knorr Professional Vitlök kryddpuré
27 g salt
35 g MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse
Potatispuré
100 g smör, osaltat
400 g mjölk, färsk
1.6 kg potatis, skalad
Från receptet
101398, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
101353, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
Tillagning
Vitkålsboeuf
Skala och grovtärna rotselleri, lök, champinjoner och vitkål.
Bryn tills allt fått fin färg och slå därefter på vatten, fonder och kryddor. Koka tills rotsellerin är mjuk.
Red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och smaka av med salt och peppar.
Potatispuré
Koka potatisen.
Sila av kokvattnet och vispa upp potatisen med smör, mjölk och salt.
Från receptet
101398, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
101353, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
Inspiration & fler recept från Unilever
Vi rekommenderar
Recept
Wallenbergare med klassiska tillbehör
En Wallenbergare gjord på riktigt finmalet kött. Den ska resa sig likt en sufflé och sedan serveras med brynt smör, rårörda lingon och små gröna ärtor.
Vi rekommenderar
Recept
Italienska köttbullar i tomatsås
Saftiga och italienskt kryddiga köttbullar, tillagade i en rustik tomatsås, är en enkel väg till en lyckad lunch. Köttet kan varieras efter smak och ekonomi och såväl lamm som magert fläskkött ger riktigt goda bullar.
Vi rekommenderar
Recept
Fisk- och skaldjurssoppa med örtfärskost
En soppa som både är enkel och lite lyxig på samma gång. Serveras med ett vackert färskostägg som kronan på verket!