Blanda den formbara färsen med tacokrydda. Forma den runt grillspetten till cylindrar.
Tärna tomat och silverlök, strimla mynta. Zesta skalet från limen och pressa ut juicen. Blanda dessa med olivoljan och ställ åt sidan.
Häll av majsen så att den är så torr som möjligt. Rosta i rapsolja tills att majskornen börjar få färg, montera sedan i sambal badjak och vänd runt med majsen.
Häll ner majsen i tomatblandningen och blanda runt. Smaka av med salt och peppar.
Finfördela fetaosten med en gaffel.
Stek tacospetten i rapsolja så att den får lite färg, kör klart i ugn ca 10min på 160°c
Montera ett tacospett med salsan och fetaost i ett tortillabröd, ät som en wrap.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.