Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Vegetarisk kroppkaka
Recept skrivet av
Orkla
Vegetarisk kroppkaka fylld med pyttpotatis. Serveras med rårörda lingon och brynt smör.
Ingredienser
Lagom åt:
10 portioner
200 g Felix® Eko Pyttpotatis med lök
1 kg Anamma® Formbar Vegofärs Ärta
Crumble
200 g Anamma® Formbar Vegofärs Ärta
Rårörda lingon
400 g Lingon, frysta
200 g Socker
Brynt smör
Till servering
Tips!
Smaka av potatisen med intensiva kryddor.
Tillagning
Tillaga pyttpotatisen enligt anvisningen på förpackningen.
Forma Vegofärsen som en kroppkaka och fyll den med pyttpotatisen.
Stek kroppkakorna med olja och baka av i ugnen på 180°C.
Crumble (förbereds dagen innan)
Kavla ut Anamma® Formbar Vegofärs Ärta på bakplåtspapper och torka i ugnen på 68°C över natten.
Bryt sedan till crumble.
Rårörda lingon
Blanda och låt stå tills sockret löst sig.
Brynt smör
Bryn smöret i en tjockbottnad panna tills det är gyllenbrunt.
Tips!
Smaka av potatisen med intensiva kryddor.
Artiklarna från receptet | Fler recept
Hållbara Val
338889, Felix, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
353011, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk sallad
Asiatisk sallad med Anamma
® Vegobitar och pumpasallad.
Vi rekommenderar
Recept
Anamma® Vegobullar med puré och sallad
Anamma
® Vegobullar med puré på Fyra skånska gryn och zucchinisallad.
Vi rekommenderar
Recept
Anamma® Vegonuggets Ärta
Vegonuggets Ärta med vit sparris och brynt smör.