Denna tabbouleh, baserad på Good Grains kornbulgur, är en näringsrik och smakrik sallad som mättar. Med sin nötiga smak och fylliga textur är kornbulgur en perfekt bas, medan färsk persilja, tomater och syrlig citron skapar en uppfriskande balans. En mångsidig rätt som passar lika bra som en frisk förrätt, ett färgstarkt tillbehör eller en huvudattraktion på tallriken.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
3 dl Good Grains kornbulgur
250 g persilja
1 rödlök
8 tomater
1 dl färskpressad citron och zest från citronen
0,5 dl kallpressad rapsolja
1 msk citronsyra
Salt och peppar
Tillagning
Koka Good Grains kornbulgur enligt anvisningarna på förpackningen.
Låt den svalna helt innan du fortsätter.
Hacka persiljan fint.
Tärna tomaterna.
Finhacka rödlöken.
Pressa citronen och riv zesten.
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Kornbulgur-risotto med ostskum ger en unik smak med Good Grains kornbulgur, vars skonsamma behandling bevarar näringsämnen. Toppad med bland annat picklade kantareller och balsamicokokta champinjoner, är denna rätt både god och snygg.
Pannbiff på kornbulgur med lingon, picklad gurka, rotfrukter och rödvinssky
Pannbiff på naturbetesfärs med Good Grains kornbulgur ger en härlig textur och smak, samtidigt som den är näringsrik och mättande. Kornbulgur ökar fiberinnehållet och ger en fullkornskänsla. Tillsammans med rårörda lingon, picklad gurka, rostade rotfrukter och rödvinsky blir rätten en komplett smakupplevelse.
Denna rätt kombinerar det bästa av asiatiska smaker med en modern twist. Good Grains kornbulgur är inte bara ett näringsrikt alternativ, utan också en hållbar och mångsidig ingrediens som ger en härlig textur och fyllighet till rätten.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.