Shawarma-kryddad kyckling, färska grönsaker och krämig tahini inlindat i en mjuk tortilla. Ett fräscht alternativ till den älskade kebabrullen!
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1 kg kycklinglårfilé, utan ben och skinn
45 g Santa Maria Shawarma Seasoning
25 g olja
300 g fetaost, smulad
300 g gurka, tunt skivad
400 g tomater, tärnade
100 g rödlök, tunt skivad
200 g spenat eller romansallat
10 Santa Maria 12” (30 cm) Tortilla Wrap Grilled
500 g Santa Maria Tahini Sauce
Persilja, färsk och hackad (valfritt)
Tillagning
Skär kycklingen i strimlor (eller använd färdigskuren kyckling).
Krydda kycklingen med Shawarma Seasoning, lägg den på en oljad plåt och tillaga i ugnen.
Förbered gurka, tomater, rödlök, spenat eller romansallat samt färsk persilja.
Värm tortillabröden i en panna i 1–2 minuter.
Lägg generöst med kyckling i mitten av varje tortilla, lite närmare botten. Fortsätt med färska grönsaker, smulad fetaost, spenat eller romansallad. Ringla över tahinisås.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.