Fräs vitlök, lök och torkad dragon i olja i cirka 3 minuter. Dela och tillsätt cocktailtomater, tomatpuré och vitt vin och koka i cirka 3 minuter. Häll i vatten och smaksätt med salt och peppar.
Koka upp vin, grädde, grönsaksbuljong och saffran till saffransriset.
Tillsätt riset och koka på låg värme under lock i cirka 10 minuter tills riset är klart. Smaksätt med salt och rivet citronskal och pressad citronsaft, späd eventuellt med lite vatten för rätt konsistens.
Skär fisken i lagom portionsstorlekar och lägg ner i tomatsåsen. Värm under lock i cirka 4-5 minuter tills fisken är klar.
Plocka dragonblad och strö över fisken och servera tillsammans med saffransriset.
Tips!
Mixa gärna färska örter (dill, persilja eller basilika) med 5 vitlöksklyftor, ¾ l rapsolja, ½ dl citronsaft och salt till en gremolata och servera tillsammans med fisken.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.