Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Sedanini chilicheese med nötcrunch
Recept skrivet av
Barilla
Smaka på Barillas version av den populära rätten Mac ’n’ Cheese. Här med en spännande twist av hetta från chili och toppad med en härlig nötcrunch.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Nötcrunch
3 dl mandlar
3 dl pistagenötter
3 msk flingsalt
3 msk olivolja
Såsen
75 g smör
4 dl grädde
3 dl pastavatten
1 msk chiliflakes
3 dl finriven parmesan
3 dl finriven prästost
Tillagning
Börja med att göra nötcrunchen. Finhacka mandlarna och pistagenötterna.
Stek hacket i en stekpanna med olivolja och flingsalt i ca 7 minuter tills det är en fin yta. Ställ åt sidan.
Smält smör i en rymlig stekpanna. Tillsätt svartpeppar och chiliflakes och fräs in några minuter.
Tillsätt grädden och sedan pastavatten, lite i taget, rör om hela tiden.
Blanda i osten och låt småputtra på låg värme och rör om hela tiden.
Tillsätt pastan, låt blanda samman under omrörning.
Servera direkt med crunchen och extra parmesan.
Artiklar från receptet
304289, Barilla, Italien
{{jmfprisString}}
{{jmfPrisDeladString}}
Vi rekommenderar
Recept
Olivslungad sedanini med kryddiga vegobullar
En sofistikerad, modern och vegetarisk variant av den svenska klassikern köttbullar med makaroner där naturlig sälta från oliver och frisk citruskräm lyfter smakerna till helt nya höjder.
Vi rekommenderar
Recept
Krämig linguine med burrata och grillad nektarin
Enkel och god vegetarisk pasta som förgylls av krämig burrata samt ljumna och vackert sotade nektariner. Italiensk sommarkänsla på en tallrik!