Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Sataysås till brysselkål & aubergine
Recept skrivet av
Farang
Sharefood från Farang - en meny bygger på sydostasiatisk matkultur.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
Sataysås
70 g fisksås
70 g sriracha chilisås
70 g färskpressad limejuice
85 g ketjap manis
50 g jordnötsolja
2 st vitlöksklyftor, grovhackade
25 g citrongräs, grovt strimlat
620 g rostade jordnötter
1,2 liter kokosgrädde
Grönsaker
500-750 g brysselkål, putsat och halverad på längden.
2-3 st aubergine, tärnade i 2 x 2 cm
1 vitlöksklyfta
1 dl matolja
Ketjap manis (söt sojasås)
Tillagning
Sataysås
Blanda alla såser tillsammans med oljan.
Mixa jordnötter, citrongräs och 1 vitlöksklyfta till små smulor.
Tillsätt såsblandningen och mixa ihop.
Tillsätt kokosgrädden och mixa nästan helt slät. Häll upp i spritspåsar.
Grönsakerna
Mixa vitlöksklyftan och matolja med stavmixer tills slät vitlöksolja.
Fritera brysselkål tills den är frasig och har fått en gyllenbrun färg.
Upprepa samma procedur med auberginen.
Salta lätt och vänd upp grönsakerna i lite vitlöksolja och ketjap manis.
Fördela på uppläggningsfat och spritsa över varm sataysås.
Garnera med rostade jordnötter, chiliringar, vårlöksringar, fint skuret citrongräs, koriander, kokosgrädde och rostad lök.
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk kålsallad
Kålsallad med bananblommor och smaker från sydostasien.
Vi rekommenderar
Recept
Kyckling Kra Pao
Smakrik kycklingwok från Farang ämnade att dela vid bordet för att skapa en gemensam upplevelse.
Vi rekommenderar
Recept
Crab fried rice
Sharefood från Farang med sydostasiatiska smaker.
Vi rekommenderar
Inspiration
Farang - sharefood med sydostasiatiska smaker
På Farang serveras maten i enlighet med det sydostasiatiska tankesättet, med fokus på sharefood och autentiska smaker. Här används högkvalitativa råvaror och traditionella sydostasiatiska tillagningsmetoder. Allt som serveras är ett hantverk tillagat från grunden i restaurangens öppna kök.