Skala och riv rödbetorna i en bunke på den grova sidan av rivjärnet. Salta lite och ställ åt sidan i cirka 20 minuter.
Riv de övriga rotfrukterna och blanda med buljong, maizena, honung och kryddor.
Pressa ur vattnet från rödbetorna och vänd ner.
Forma till rårakor och stek på medelvärme cirka fyra minuter på varje sida.
Äppeltzatziki
Riv äpplet grovt, häll citronsaften på äpplet och rör om
Skala och riv vitlöken.
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt.
Servera rödbetsrårakorna med couscous och äppeltzatziki.
Mer från Förskolekokboken
Vi rekommenderar
Inspiration
Förskolekokboken: Framtidens mat - för framtidens människor
Hur det kommer sig att barnen äter två portioner av något på förskolan som de aldrig skulle smaka på hemma? Vi vill påstå att hemligheten finns i förskoleköken, där kunskap och engagemang blandas med genuin upptäckarlust och kreativitet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.