Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Räkcrêpes
Recept skrivet av
Feldt's
Fyllda crêpes med räk- och dillstuvning. Toppas med dill och forellrom.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Stuvning:
750 g handskalade räkor
5 msk smör
10 msk vetemjöl
1 l mjölk
2 st krukor dill
1 st citron
salt & peppar
Crêpes:
7 dl vetemjöl
14 dl mjölk
7 st ägg
salt
Till garnering:
Tillagning
Stuvning
Smält smöret i en kastrull.
Vispa ner mjölet och vispa till sist i mjölken.
Koka ihop till en slät stuvning.
Hacka räkorna och dillen och vänd ner i stuvningen.
Smaka av med lite pressad citron samt salt och peppar.
Crêpes
Knäck ner äggen i en bunke vispa ut mjölet i äggen så att det inte blir några klumpar.
Vispa ner mjölken samt salta efter smak.
Stek sedan crêpesen i en passande stekpanna med en klick smör.
Rulla in stuvningen i crêpesen och gratinera i ugnen på 180°C i ca 5 minuter.
Toppa med dill och forellrom och servera.
Från receptet
Hållbara Val
395947, FELDTS, Albanien;Bulgarien;Marocko
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg