Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Servera mer grönt! Vad sägs om pulled vego i bröd med isbergsallad, majonnäs, picklad rödlök, tomat och bbq-sauce?
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
700 g Anamma® Pulled Vego
10 st burgarbröd – brioche
150 g majonnäs
300 g Felix® BBQ-sauce
200 g isbergssallad – strimlad
150 g picklad rödlök
200 g tomater - hackade
Tillagning
Picklad rödlök genom att skiva rödlök som får ligga i lagen från pickles i ett dygn.
Värm Pulled Vego på det sätt som passar dig bäst, tillsätt lite BBQ-sauce på slutet för att få till en bra ”röra”.
Rosta brödet och dressa med majonnäs samt isbergssallad.
Klicka på ordentligt med Pulled Vego och toppa med BBQ-sauce, hackade tomater och picklad rödlök.
Servera med saltgurka
Från receptet
186718, Felix, Lettland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
548743, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
831131, Felix, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg