Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Pinsa i Margherita-stil

Recept skrivet av
Délifrance
Focaccia Romana bjuder in till det äkta italienska köket med sin lena textur och den delikata smaken av olivolja. Denna enkla men sofistikerade rätt kräver endast ett fåtal ingredienser och funkar lika bra året runt, oavsett säsong. En hyllning till den traditionella smaken av Italien!

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

  • 3 st focaccia romana 
  • 2 ½ dl pizzasås
  • 150 g mozzarella
  • 15 svarta oliver
  • 15 körsbärstomater
  • Ruccola vid servering
 

Tillagning

  1. Bred ut pizzasåsen jämnt över focaccian.
  2. Skär mozzarellan i skivor och placera dem ovanpå oliverna och de halverade körsbärstomaterna.
  3. Grädda i ugnen i 180 °C, 10 minuter.
  4. Strö över ruccolasallad på toppen och servera.
 
För att ge din focaccia extra smak kan du lägga till färska örter eller strö över lite oregano. Dessa tillsatser ger din focaccia en härlig smak och doft som kompletterar dess mjuka och lena textur perfekt.

Artiklar från receptet

Focaccia romana 415g
126295, DELIFRANCE, Italien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.