Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Pannkakswraps med rödbetsröra, rostade solroskärnor, dill och fetaost
Recept skrivet av
Lantmännen Cerealia
Servera matiga pannkakor med inspiration från Indiens Dosa. Pannkakan fylls med en ljuvlig rödbetsröra som görs på svenska öländska vita bönor. När du toppat med fetaost och dill är rätten fulländad! Enkla att förbereda och perfekt för dig utan fullskaligt kök.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
10 st Kungsörnen Tunnpannkaka Special
Rödbetsröra
3 dl GoGreen torra små vita bönor
3–4 kokta rödbetor
2 dl GoGreen solroskärnor
1 st citron, saft
2–3 msk grekisk yoghurt (eller havrebaserat alternativ)
Salt och svartpeppar
Topping
Citronmasserad grönkål
Fetaost, smulad
GoGreen saltrostade solroskärnor
Färsk dill
Tillagning
Rödbetsröra
Blötlägg de vita bönorna över natten, minst 12 timmar.
Koka bönorna i rikligt med vatten tills de har mjuknat, ca 1 timme. Skumma av efterhand.
Mixa alla ingredienser till en slät röra.
Smaksätt med citron, salt och svartpeppar.
Pannkakorna
Värm pannkakorna i ugnen.
Fyll ena sidan av varje pannkaka med rödbetsröra och toppa med grönkål, solroskärnor, dill och fetaost.
Vik pannkakan och servera genast eller rulla ihop den i smörgåspapper för att servera senare.
Från receptet
289967, KUNGSÖRNEN, Sverige
{{jmfprisString}}
{{jmfPrisDeladString}}
355198, GoGreen, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
589606, KUNGSÖRNEN, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
458943, KUNGSÖRNEN, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg