Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Mjölkchokladkräm

Recept skrivet av
Arla
Den här lättlagade chokladmoussen innehåller bara två ingredienser, grädde och mjölkchoklad. Enkel att förbereda och använda som bas i flera desserter. Spritsa i glas och toppa med till exempel chokladganache och rostad vit choklad, som en extra god chokladdessert att erbjuda efter lunchen, ev. som merförsäljning.

Ingredienser

Receptet ger: 500 g kräm

  • 350 g Arla Ko® Vispgrädde
  • 155 g mjölkchoklad 36%, pellets

Tillagning

  1. Koka upp hälften av grädden. Slå det över chokladen och mixa slätt. Tillsätt resten av grädden och låt stå i kyl över natten.
  2. Vispa upp chokladkrämen. Justera ev konsistensen med mer grädde. Spritsa i portionsglas.

Artiklar från receptet | Fler recept

Vispgrädde 40% 1L
528240, Arla Ko®, Sverige
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • FSC Forest Steward Council Mix
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Recept

Cheesecakekräm

Cheesecakekrämen är lätt att ha förberedd och spritsas i glas. Toppa krämen med t ex blåbärskompott eller stekta nektariner beroende på säsong. Få lite crunch till desserten med t ex rostat havrecrunch eller mimimaränger. Receptet är framtaget av Disa Molin för Arla.
Recept

Hallonchantilly

Spritsa hallonchantilly i små glas och bjud till dessert efter lunchen. Toppa hallonchantillyn med till exempel blåbärskompott och små maränger för en härlig dessert. Lätt att ha förberedd och bara vispa vid servering. För bäst resultat - servera hallonchantillyn strax efter uppvispningen.
Recept

Citron posset

Citron posset, eller lemon posset, är en omtyckt dessert som är lättlagad och perfekt att förbereda. Toppa den syrliga desserten med till exempel söt blåbärskompott och spröda minimaränger. En dessert som passar året om och blir en uppskattad avslutning på lunchen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.