Förstekt burgare ger snabb och smidig servering utan att kompromissa med smaken. Denna burgare med lökringar, coleslaw och picklad rödlök är en riktig vinnare!
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
900 g Lithells hamburgare, 90 g
10 skivor hamburgerost
500 g gourmet cole slaw
2,5 dl gourmet majonnäs
250 g picklad rödlök, avhälld
10 st krispigasalladsblad
20 st panerade lökringar
10 st hamburgerbröd
Tips! Vill du maxa hamburgarna ännu mer så kör på 2 skivor restaurangbacon per burgare.
20 skivor Lihells restaurangbacon
Tillagning
Tillaga hamburgarna enligt anvisning. Lägg ost ovanpå burgarna så att den får smälta.
Fritera löken.
Dela bröden och stek på snittytorna.
Lägg salladsblad på brödens underdelar och toppa med coleslaw.
Lägg på burgarna och toppa med picklad och friterad lök samt ev. bacon.
Burgaren som har extra allt – en vacker färgskala av grönsaker, baljväxter, sås, röra och smak med köttet som krydda i mitten. En burgarservering som ligger helt rätt i tiden.
Förhöj smaken med krämig avokadomajonnäs och fräsch skagenröra. Tillsammans med goda briochebröd och en garnering av kryddkrasse och raspad pepparrot, blir detta en riktig favorit för alla hamburgarälskare.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.