Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Fyllda matmuffins som är mättande och nyttiga.
Ingredienser
Lagom åt: 1 person 4 muffins
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 tsk strösocker
30 g smör
1 msk olivolja
1 dl filmjölk
1 dl mjölk
¾ dl majs
4 soltorkade tomater
1 näve spenatblad
Tillagning
Värm ugnen till 220°.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och strösocker ordentligt.
Tärna och tillsätt smöret och olivoljan och blanda i cirka 3 minuter.
Tillsätt filmjölk och mjölk och blanda i ytterligare 3 minuter till en smidig och lätt kladdig deg.
Strimla de soltorkade tomaterna. Blanda ner tomaterna, majs och spenatbladen.
Forma till 4 jämnstora bullar och lägg i muffinsformar.
Grädda i ugn i cirka 20 minuter till fin färg.
Artiklar ur receptet
433045, Fontana, Grekland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
634055, Martin & Servera, Ungern
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
528158, Arla Ko® Ekologisk, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
588731, Zeta, Italien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l