Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Linguine med oliver och lätt soltorkade tomater

Recept skrivet av
Di Luca & Di Luca Foodservice
Denna utsökta rätt kombinerar de bästa smakerna från Medelhavet med salta och smakrika Halkidikioliver, söta soltorkade körsbärstomater och en generös mängd jungfruolivolja.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 1 kg pasta Linguine
  • 300 g Halkidiki oliver urkärnade och halverade
  • 300 g soltorkade körsbärstomater
  • 2 dl olivolja Jungfru
  • 2 dl tomatpuré
  • 5 st burrata
  • 1 dl balsamvinäger
  • 6 st schalottenlök
  • 4 klyfter vitlök
  • färsk basilika 
  • ½ chili
  • salt
 

Tillagning

  1. Skär burratan i halvor och ställ åt sidan.
  2. Skala och skiva löken samt finhacka vitlöken, chili och basilikan.
  3. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Fräs lök, vitlök och basilikan i olivoljan.
  5. Tillsätt tomatpuré, ½ finhackad chilifrukt, soltorkade körsbärstomaterna och oliverna.
  6. Tillsätt den nykokta pastan och smaksätt med salt.
  7. Lägg upp på tallrik och toppa med en halv burrata.
  8. Strimla lite olivolja över samt fina blad av basilika.

Artiklar från receptet

Linguine casa di luca 3kg
348664, Zeta, Italien
{{jmfprisString}} {{jmfPrisDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Halkidikioliver urkärnad 1,6kg
134374, Zeta, Grekland
{{jmfprisString}} {{jmfPrisDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Körsbärstomater lätt soltorkade 950g
106369, Zeta, Italien
{{jmfprisString}} {{jmfPrisDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Extra jungfruolivolja classico 2L
422105, Zeta, Italien
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Nyckelhålet
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept från Di Luca & Di Luca Foodservice

Recept

Salsa med bönor och lök

Svarta och vita bönor av högsta kvalité med färsk tomat, lime, koriander och hettan av chili. Utmärkt som tillbehör till grillen eller som egen rätt på buffén.
Recept

Sallad med matvete, sardeller och rostad broccoli

Gryner på ekologiskt durumvete med vitlöksrostad broccoli, citron och sältan av italienska sardeller av högsta kvalité.
Recept

Medelhavssallad med pasta

Celenatipasta med sommarens grönsaker, solmogna torkade tomater samt små smakrika och saftiga kaprisbär.
Recept

Marinerade kronärtskockor och oliver

Kronärtskockor alla Romana med grekiska halkidiki- och kalamataoliver, rostad purjolök och en dressing på vinäger från Modena.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.