Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.
Ingredienser
Receptet ger: 15 st eller 30 st mindre i bufféstorlek
400 g färska eller frysta upptinade lingon
0,5 dl citronjuice
4 st gelatinblad
1 l vispgrädde
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker alt. 1 tsk vaniljpulver/1 st vaniljstång
Tillagning
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Värm lingon snabbt med citronjuicen och passera genom en sil.
Koka upp grädden tillsammans med strösocker och vanilj.
Rör ner gelatinet och lingonen.
Häll upp i formar av valfri storlek och kyl ner tills de stelnat.
Vi rekommenderar
Recept
Sillsallad
Härlig sillsallad med äpple och kapris.
Vi rekommenderar
Recept
Pumpasallad med granatäpple
Friska smaker och vackra färger på julbordet
Vi rekommenderar
Recept
Brysselkålsallad med rödkål och dijondressing
Julbordsklassikern brysselkål i ny tappning
Vi rekommenderar
Recept
Ädelostsallad
Smakrik sallad med fikon och blodapelsin
Vi rekommenderar
Recept
Kanelkyss och gravad lax
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Vi rekommenderar
Recept
Fudge brownie med polka
Avsluta julbordet med en söt brownie med polkaganache