Baka tre stycken rotselleri i ugn på 150° till innertemp på 97°, kyl ned. Fritera rotsellerin på 180° och krydda med espelette. Skär och salta.
Skär ner resten av rotsellerin och ånga tills den är mjuk, mixa sedan med smör, crèmefraiche och smaka av med salt och sherryvinäger.
Bryn vitlök, timjan och rödlök tills gyllene i kastrull, häll på en skvätt vinäger och reducera. Häll i viltfond och reducera till önskad konsistens och smak. Kan behöva redas och smakas av med salt och vinäger.
Dela ner endiven och vakuumförpacka med 123 lagen.
Blanda ihop rostad panko och zest från citron, smaka av med brynt smör och salt.
Salta och olja hjorten, bryn hårt i gjutjärnspanna eller på häll. Baka av på 100° till innertemp på 53°, låt vila. Stek sedan i smör tillsammans med örter och vitlök, låt vila något, skär upp och krydda med salt och espelette.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.