Helstekt kotlettrad med spenattagliatelle och tomatsås diablo
Möra skivor sous vide-kotlettrad möter en eldig tomatsås med ölkorv, oliver och vitlök – en rätt som kombinerar finess med kraftfulla smaker. Enkelt, snyggt och gott!
Den italienska rätten Tagliata har blivit en favorit runt om i världen. Här görs den med Kycklingfilé sous vide. Till det sötsyrliga ugnsbakade tomater, rostade pinjenötter och generöst med parmesan. Italienska smaker i all sin enkelhet. Buonissimo!
Oxbringa med rotsaker, persiljekräm och riven pepparrot
Mör sous vide-tillagad oxbringa serverad med buljongkokta rotsaker, frisk persiljekräm och ett sting av riven pepparrot – en klassisk rätt med modern elegans.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.