Äggröra är en favorit på frukostbuffén. Med detta recept kan du snabbt och enkelt skapa en perfekt krämig äggröra som dina gäster kommer att uppskatta. Dessutom är den fri från mjölkprotein och laktos.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
16 ägg eller 8 dl helägg flytande
5 dl havremat
125 g stek- och bakmargarin
Gräslök eller persilja
Salt och peppar
Tillagning
Vispa ihop ägg, havremat, salt och peppar med en gaffel i en bunke.
Smält hälften av margarinet på medel till hög värme.
Häll i äggblandningen och stek medan du rör försiktigt.
När äggblandningen börjar tjockna, ta snabbt av den från värmen – men fortsätt röra!
Tillsätt resten av margarinet och rör om tills röran har en len konsistens.
Smaka av med salt och peppar och dekorera med lite finhackad gräslök eller persilja.
Bjud in fjärran östern till ditt julbord med denna sherry- och sichuanpepparsill. Svensk tradition och exotiska smaker enkelt tillrett med 5-minuters sill. Sherryns plommonsötma ihop med sichuanpepparns kittlande kryddighet ger en spännande smakupplevelse.
Gravad lax med rödbeta, dill, fänkål och rosépeppardressing
Finns det ett bättre sätt att omfamna de nordiska smakerna på julbordet än med gravad lax? Den friska smaken av lax kombinerad med den naturliga sötman från rödbetor ger ditt julbord det lilla extra.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.