Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Kräftbakad gösfilé med dill.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1 kg skinnfri gösfilé
100 g salt
1 l vatten
0,5 dl kraftigt reducerad kräftfond
100 g kräftstjärtar
Dill
Tillagning
Blanda vatten och salt tills saltet löst upp.
Låt gösen ligga i salt lagen ca 30 minuter.
Ta upp gösen och lägg på papper tills den torkat.
Lägg sedan gösen på plastfilm.
Pensla fisken med kräftfonden och strö på dill och hackade kräftstjärtar samt lite malen svartpeppar.
Rulla ihop fisken med hjälp av plasten och tvinna ihop den till en rulle.
Baka av i ugnen på 40º i ca 2 timmar. Låt svalna i kyl över natten.
Skiva upp gösen i ca 1 cm tjocka skivor innan servering.
Toppa med lite kräftstjärtar och dill.
Handla direkt i vår e-handel
620153, Martin & Servera, Danmark
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
275966, HJÄLMARFISK, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
439919, Martin & Servera, Cypern
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
677559, Orto Novo, Sverige
{{jmfprisString}}/styck
{{jmfPrisDeladString}}/styck