Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Serveras med krispig purjolök.
Ingredienser
10 st pilgrimsmusslor
100 g fint avorioris, kokat
50 g finhackad gul lök
200 g musseljuice
1 dl champagne
1 dl finstrimlad purjolök
50 g riven Västerbottensost
olivolja
cassonadesocker
Vintips till maten
769331, ENJOY WINE, USA
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Tillagning
Fräs lök och ris i olivolja tills genomskinliga.
Tillsätt champagne och musseljuice tills det blir krämigt.
Avsluta med riven ost och en klick osaltat smör.
Smaka av med salt, peppar och socker.
Doppa purjolöken i maizena. Fritera till gyllenbrunt.
Häll upp på torkpapper och salta lätt.
Halstra musslorna en minut på varje sida.
Doppa i cassonade på en sida och karamellisera med gasolbrännare.
Vintips till maten
769331, ENJOY WINE, USA
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Artiklar ur receptet
405142, FELDTS, Nederländerna
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
530626, Västerbottensost, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
679993, FELDTS, Sverige
{{jmfprisString}}/liter (l)
{{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
516203, Risenta, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg