Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kanelkyss och gravad lax

Recept skrivet av
Karin Sundqvist
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
 

Ingredienser

  • 300 g gravad lax
  • ½ dl Hovmästarsås
  • Hackad dill
  • Vörtbröd
  • Smör att steka i
 
Kanelkyss
  • 4 cl Grönsteds cognac
  • 2 cl Amaretto
  • 2 cl kanelsockerlag
  • Rescued vintermumma
  • Kanelstång

Tillagning

Gravad lax

  1. Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära men det räcker med en gång till första advent. 
  2. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
  3. Tärna ner gravad lax och blanda med hovästarsås och hackad färsk dill. 
  4. Smörstek vörtbröd och klicka upp laxröran på. 
  5. Mums!

Kanelkyss

  1. Blanda cognac, Amaretto och sockerlag.
  2. Toppa med Rescued vintermumma och kanelstång

Fler recept

Recept

Sillsallad

Härlig sillsallad med äpple och kapris.
Recept

Pumpasallad med granatäpple

Friska smaker och vackra färger på julbordet
Recept

Brysselkålsallad med rödkål och dijondressing

Julbordsklassikern brysselkål i ny tappning
Recept

Ädelostsallad

Smakrik sallad med fikon och blodapelsin
Recept

Fudge brownie med polka

Avsluta julbordet med en söt brownie med polkaganache
Recept

Lingonpannacotta

En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.