Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Jordgubbsdessert med smak av lime och kardemumma. Serveras i glas.
Ingredienser
135 st Limechantilly
8 st Lime, zest och juice
5820 g grädde
180 g glukos
2700 g vit choklad
Jordgubbsjelly
240 g socker
30 g pektin
1800 g jordgubbspuré
70 g citronjuice
48 g gelatinblad
Muscovado och kardemummacrunch
250 g socker
250 g ljus muscovado socker
650 g smör
15 g bikarbonat
70 g ljus sirap
1200 g vetemjöl
15 g malen kardemumma
Övrigt
Jordgubbar
Limezest
Choklad dekor
Tillagning
Limechantilly
Koka upp hälften av grädden med limejuice och glukos, slå över den vita chokladen, mixa
Mixa sedan ner den kalla grädden och limezesten
Kyl 1 dygn
Vispa upp
Jordgubbsjelly
Koka upp pure, blanda socker och pektin och rör ned i purén, låt koka några min
Smält ned gelatinet i uppkoket och gjut upp i silikonform, frys
Muscovado och kardemummacrunch
Kör ihop till smul, baka av på 175º ca 12 min
Kör sönder med vinge när det fortfarande är varmt
Förvara torrt
Hållbara Val
165605, F&G M/S, Brasilien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
328468, Martin & Servera, Polen
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
371674, KOCKENS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
290757, Unigrà, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg