Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Praktfullt och inspirerande påskgodis av konditorn Elisabeth Johansson.
Ingredienser
Antal kolor: 42 stycken
100 g smör, mjukt
2 dl vispgrädde
3 dl strösocker
0,75 dl ljus sirap
0,25 dl glykos
1,5 tsk färsk ingefära, finriven
Tillagning
Lägg smöret i en tjockbottnad rostfri kastrull.
Rör i grädde, socker, sirap, glykos och ingefära.
Låt koka under lock ett par minuter och sedan till fast kulprov 121-122°, rör om då och då.
Dra av kastrullen från värmen och häll upp kolan i en form ca 15x20 cm, med bakplåtspapper i botten.
Låt kolan stelna över natten.
Skär upp kolorna med en vass kniv.
Slå in i cellofanplast.