Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Förstekt hamburgare med guacamole och baconslaw
Recept skrivet av
Atria
Klassisk förstekt hamburgare gör både servering och varmhållning blixtsnabb och smidig. Med lyxiga tillbehör som guacamole och baconslaw blir detta en riktig favorit för hungriga hamburgarälskare!
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
900 g hamburgare förstekta, Lithells
3 st tomater, skivade
10 st salladsblad, roman
500 g hamburgerdressing, Gourmet service
10 st hamburgerbröd
Baconslaw
500 g coleslaw, Gourmet service
300 g hickoryrökt bacon, skivat & stekt, Lithells
100 g ananas i bitar, Dagens rätt grönt
1-2 st jalapeños, skivad
1-2 st salladslök, skivad
Guacamole
500 g avokado tärnad, Dagens rätt grönt
2 dl cremé fraiche, lätt
1 dl lättmajonnäs, Gourmet service
1 msk limejuice
Salt & Peppar
Från receptet
489070, Lithells, Europeiska unionen
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
368746, Lithells, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Baconslaw
Knaperstek hickorybacon och låt svalna.
Blanda coleslaw, hickorybacon och finhackad ananas.
Vänd i salladslök och jalapenos och smaka vid behov av med salt och peppar.
Guacamole
Mosa avokado och blanda ner saft från lime, lättmajonnäs och creme fraiche.
Smaksätt med salt och peppar.
Hamburgare och bröd
Tillaga hamburgarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Grilla brödhalvorna hastigt på insidan.
Montering
Lägg på ett salladsblad och fördela hamburgerdressing på underdelen av brödet.
Lägg på hamburgaren och skivad tomat.
Toppa med guacamole och överdelen av brödet.
Servera tillsammans med baconslaw och övriga valfria tillbehör.
Från receptet
489070, Lithells, Europeiska unionen
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
368746, Lithells, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
546143, Dagens rätt grönt, Costa Rica
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
463208, Gourmet Service, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
473017, Gourmet Service, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
526152, Gourmet Service, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Hamburgare högrev bringa med grillade potatisskivor och majs
Burgarnas burgare - Tjock, saftig burgare på högrev, hickorybacon och cheddarost. Servera med grillade potatisskivor, coleslaw och majs för känslan av något extra!
Vi rekommenderar
Recept
Hamburgare Rainbow
Burgaren som har extra allt – en vacker färgskala av grönsaker, baljväxter, sås, röra och smak med köttet som krydda i mitten. En burgarservering som ligger helt rätt i tiden.
Vi rekommenderar
Recept
Lithells klassiska dubbelburgare
Dubbla burgare med bland annat picklad gurka, karamelliserad lök, senap och rödkål i briochebröd. Kan det bli bättre?