Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Casarecce med krabba, persilja, gräslök och chili

Recept skrivet av
Barilla
Sätt en härlig, fräsch pasta med krabba och persilja på menyn! Receptet fungerar året om, då du kan välja mellan kungskrabba, konserverad krabba eller fryst krabbkött.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner
 
  • 1 kg Casarecce SOC
  • 1,1 kg Kungskrabba (går bra med konserverad krabba eller annat fryst krabbkött)
  • 4 st Färsk röd chili
  • 8 st Vitlöksklyftor 
  • 1,5 dl Olivolja 
  • 3 st Citroner, juice och skal
  • 2,5 dl Hackad mynta 
  • Salt 
  • Svartpeppar

Artiklar från receptet

Pasta Casarecce Sel Oro 1Kg
118798, Barilla, Italien
{{jmfprisString}} {{jmfPrisDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Börja med att finhacka vitlök och chili. 
  2. Pressa ut eventuell vätska ur krabbköttet om det varit fryst.
  3. Häll olivolja i en stekpanna, fräs vitlök och chili utan att få färg i några minuter. 
  4. Tillsätt grädde, krabbköttet, citronskal och juice, vänd sedan runt så allt blandas ordentligt. Ställ åt sidan. 
  5. Koka pastan al dente och lägg sedan ner i pannan och vänd runt tillsammans med den hackade myntan. Ringla över lite olivolja och servera direkt. 
 

Artiklar från receptet

Pasta Casarecce Sel Oro 1Kg
118798, Barilla, Italien
{{jmfprisString}} {{jmfPrisDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.