En hållbar fiskburgare som har allt -den enkla och goda braxenburgaren serveras i ett frasigt stekt bröd med krispig sallad, sval tomat, lite het krispig rödlök och en klassisk krämig dansk remoulad, baserad på "Hellmanns`s Professional" majonnäs.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Braxenburgare:
800 g braxenfärs
2 tsk salt
200 g majonnäs HELLMANN`S Professional
1 msk pressad citronsaft
2 krm cayennepeppar
50 g kapris
1 dl finhackad dill
3 dl panko
Dansk remoulad:
3 dl majonnäs HELLMANN`S Professional
1 tsk gul curry
250 g pickles (utan lag)
Montering:
3 tomater
1-2 rödlökar
10 salladsblad
10 hamburgerbröd
Tillagning
Braxenburgare
Lägg braxenfärs och salt i en matberedare. Mixa tills färsen ”drar ihop sig”.
Tillsätt majonnäs, citronsaft och cayennepeppar. Mixa, igen tills det drar ihop sig.
Hacka och blanda ner kapris och dill.
Forma burgarna och panera de i panko.
Stek de i olivolja några minuter på varje sida tills de är genomstekta och har en gyllene och frasig yta.
Kryddiga kammusslor får sällskap av en sötsyrlig och het salsa, baserad på ekologiska bananer och lime. Tillsammans med en het krämig chilimajo och krispigt rispapper så blir det en förrätt med livliga och ljuvliga smaker.
Kaffemarinerad lammrygg med råstekt broccoli, kaffesmör och parmesanost
Kaffemarinerad lammrygg med ljummen sallad av bakade tomater, råstekt broccoli och parmesanost samt kaffesmör. En kryddig rätt med djupa smaker, baserad på Arvid Nordquist kaffe "Chefs Blend". Kaffets kryddiga citrustoner ger smak åt lammet. Serveras med ett brynt smör smaksatt med kaffe och sherryvinäger, och en ljummen och umamirik tomatsallad.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.