Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Aubergineröra med valnötter
Recept skrivet av
Arla Foods
Den krämiga aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och valnötternas beska.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
700 g Arla Köket® turkisk yoghurt 10 %
2 auberginer
50 g valnötskärnor, rostade
0,25 dl pesto
3 vitlöksklyftor, hackade
10 g färsk basilika
salt och svartpeppar
Till garnering:
238238, Arla Köket®, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Stick ett par hål i skalet på auberginerna. Baka i ugn, 200° tills de är mjuka, ca 45 min. Låt svalna.
Dela auberginerna och ta ur innanmätet och mixa med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
Garnera med valnötter och basilika och vrid över lite extra svartpeppar från kvarn.
238238, Arla Köket®, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg