Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Anamma® Vegobullar med puré och sallad
Recept skrivet av
Orkla
Anamma® Vegobullar med puré på Fyra skånska gryn och zucchinisallad.
Ingredienser
Lagom åt:
10 portioner
1,5 kg Anamma® Vegobullar Ärta
2 st Ägg
50 g Vetemjöl
50 g Panko
Fyra skånska gryn puré
200 g Krögarklass® Fyra skånska gryn, kokta
100 g Soltorkade tomater
50 g Olivolja
Fyra skånska gryn krisp
200 g Krögarklass® Fyra skånska gryn, kokta
Zucchinisallad
200 g Zucchini, strimlad
10 g Basilika
20 g Olivolja
4 g Salt
Till servering
250 g Rödlök, picklad
5 st Avokado
Tillagning
Dubbelpanera Vegobullarna och fritera i olja 180°C ca 2 min.
Fyra skånska gryn puré
Mixa Fyra skånska gryn med soltorkade tomater och oilivolja till en slät puré.
Fyra skånska gryn krisp
Torka de kokta Fyra skånska grynen i ugnen på 65°C i ca 5 timmar.
Zucchinisallad
Mixa basilika, olivolja, salt och vänd med den strimlade zucchinin.
Låt stå en timme innan servering.
Artiklarna från receptet | Fler recept
352999, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
459883, KRÖGARKLASS, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk sallad
Asiatisk sallad med Anamma
® Vegobitar och pumpasallad.
Vi rekommenderar
Recept
Vegetarisk kroppkaka
Vegetarisk kroppkaka fylld med pyttpotatis. Serveras med rårörda lingon och brynt smör.
Vi rekommenderar
Recept
Anamma® Vegonuggets Ärta
Vegonuggets Ärta med vit sparris och brynt smör.